3 gode tips til at blive klar på en ny arbejdsuge

Det lyder måske nemmere sagt end gjort. Hvis du forestiller dig at det er mandag morgen kl. 08. Ny uge venter, du er træt efter weekenden, og du fik hverken ryddet op eller gjort nogle af de ting, som var på din to-do-list. Uoplagt på en mandag, det regner, og motivationen er der måske ikke lige helt. Mandag behøver ikke se så sort ud, der er mange ting du kan gøre for at byde nye en ny dag og nye udfordringer velkommen, bare læs med her.

En af de ting du kan gøre for at føle dig klar og veloplagt er at gøre rent. Det lyder måske kedeligt, men det kan gøre meget for ens sind og velvære. Så har du ikke allerede en støvkost, gulvmoppe og rengøringsmidler, så er det en god idé at komme ud og få fat i redskaberne. Når rengøringen først er overstået, så vil du højest sandsynligt være gladere.

Plej dig selv

Når man møder på arbejde, forventer arbejdsgiveren måske, at man i en vis grad ser soigneret ud. Det er måske og rart for sin egen skyld at man plejer sig selv, blandet andet at man barberer sig. Plusshop.dk er en webshop og fordelsklub, hvor du blandt andet kan få masser af varer indenfor personlig pleje. Måske mangler du en ny parfume eller nyt barbergrej?

Når man plejer sig selv både indvendigt og udvendigt, så gør man noget godt for sig selv. Ved at gøre sig ’klar’ om søndagen, går mandagen nemmere. Et godt tip er at sørge for at boligen er pæn og ryddeligt til når man kommer hjem mandag efter job. Man kan også med fordel vælge ens arbejdstøj om søndagen, for at spare tiden om mandagen. Ved at være velforberedt går starten på ugen ofte bedre.