Mere motion i det nye år? – Se her hvordan

Vil du gerne være mere aktiv i dit daglige liv? Mange mennesker både i Danmark og i udlandet, lever et liv, hvor der måske ikke er så meget tid til overs i hverdagen. Med travle jobs, måske børn, sociale arrangementer og andet som fylder i løbet af dagen, er det ofte svært at finde tid til at dyrke motion. Men fysisk aktivtet er naturligvis vigtigt, men det gælder måske om at finde nogle måder, hvorpå man kan implementere det mere i et travlt liv. Læs med her.  

1. Dyrk motion til og fra arbejde 

Der findes mange kreative måder at dyrke motion på, og mange ting tæller. For eksempel, kan du i stedet for at tage bilen, hoppe på cyklen. Det er utroligt godt for kroppen at cykle, og så får du altså også bevæget dig en del.  

2. Ud med hunden 

Har du hund, har du endnu en fordel. For hunde skal selvfølgelig luftes, og det betyder også at ejermanden skal luftes. Hvis det ikke er dig, som plejer at lufte hunden, så kan du eventuelt overtage der. Tag på en lang gå eller løbetur ud i naturen med din hund, og få masser af fysisk aktivitet derigennem. Husk dog at forkæl din hund med et Yaki Tyggeben, for at vise den, at du holder af den.  

3. Stå tidligere op om morgenen 

Det er måske ikke alle som er klar på sådan en udfordring, men faktisk kan det give en hel masse positivt. Sæt eventuelt din alarm til en halv eller en hel time inden, at du normalt står op, så du kan nå og træne inden at dagen for alvor går i gang. Du kan jo gøre det nemmere for dig selv, og så træne derhjemme i stedet for at bruge tid på at skulle hen til fitnesscenteret.