Detox din hud med disse gode råd

Folk har søgt efter naturlig afgiftning af deres kroppe i hundreder, hvis ikke tusinder af år. Gamle kulturer i Europa og Asien praktiserede regelmæssige renseteknikker for at forbedre balancen mellem sind og krop. Disse afgiftningsmetoder blev ofte brugt i forbindelse med fysiske aktiviteter såsom yoga og mentale aktiviteter såsom meditation. At holde krop og sind rent og klart blev sagt at være nøglen til at leve et langt og lykkeligt liv.

I dag vælger folk stadig at afgifte deres krop for at se og føle sig bedst muligt. Moderne kostvaner indeholder typisk en masse forarbejdede fødevarer, der kan få toksiner til at opbygge sig over tid. Afgiftning af din krop kan være en af ​​de bedste måder at genoprette dens naturlige balance på. Desværre er ikke alle afgiftningsmetoder skabt lige. Prøv en af ​​disse sikre og effektive måder at afgifte din krop naturligt på.

Faste kan virke positivt

Din lever spiller en nøglerolle i at filtrere toksiner fra dit blod, men andre organer såsom dine nyrer, lunger og tarme spiller også en rolle i denne proces. Et kompromitteret fordøjelsessystem vil ikke effektivt filtrere disse toksiner fra dit blod. En populær måde at sætte gang i din krops afgiftningsproces er at udføre intermitterende faste. Dette kan gøres på en af ​​to måder.

Nogle mennesker foretrækker at faste dagligt. For at gøre dette begrænser de deres kalorieindtag til et bestemt tidsrum hver dag, normalt en tidsblok på 8 timer. For eksempel kan man spise mellem kl. 20.00 og 20.00 hver dag og faste fra kl. 20.00 til middag næste dag.

En anden populær måde, som folk vælger at faste på, er ved kraftigt at begrænse deres kalorieindtag i 2 til 3 dage. I nogle tilfælde betyder det kun at indtage vand, mens folk i andre tilfælde vælger at inkorporere frugtjuice i deres kost. Hvis du vælger at gå denne vej, anbefaler eksperter at drikke friskpresset juice, som du laver derhjemme i stedet for kommercielt købt juice. Butikskøbte juicer har ofte en masse tilsat sukker, hvilket gør dem til et dårligt valg for en sundhedsbevidst person.

Øg blodgennemstrømningen

En anden måde at stimulere din krops naturlige detox-systemer på er at øge din krops blodgennemstrømning. Regelmæssig motion kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen og forbedre det generelle helbred.

En foam roller kan være et godt værktøj at bruge i forbindelse med træning. Rul dine muskler ud dagligt for at øge cirkulationen og fremme blodgennemstrømningen, stimulere din lever og fordøjelsessystem og hjælpe med at fremskynde fjernelsen af ​​toksiner fra din blodbane.

Måde #3: Ryd op i din kost.

En anden god måde at fjerne toksiner fra din krop på er at rydde op i din kost, så du får en ung hud fri for bekymringsrynker. Fjern stoffer som koffein, alkohol og nikotin. Begræns dit indtag af raffineret sukker og mættet fedt. Det betyder, at du bør undgå de fleste forarbejdede fødevarer under din detox. Ren spisning vil gøre det lettere for din krop at afgifte naturligt. Når din indledende detox er afsluttet, er det en god idé at holde op med at spise rent for at opretholde dette lave niveau af toksiner i din krop.

Brug naturlige rengøringsprodukter

En ofte overset måde at afgifte din krop på er at begrænse antallet af toksiner, som du kommer i kontakt med dagligt. I denne periode bør du begrænse din brug af kommercielle rengøringsmidler. Dette inkluderer ting som husholdningsrengøringsmidler fyldt med skrappe kemikalier. Vælg i stedet for en naturligt forekommende erstatning.

Begræns stress

Selvom dette er lettere sagt end gjort, kan minimering af dine stressniveauer gå langt i retning af at holde din krop i balance. Stress udløser frigivelsen af ​​kortisol, et hormon, der har været forbundet med utallige negative påvirkninger på dit helbred. Disse negativer inkluderer vægtøgning, forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal og hjertesygdomme. Begrænsning af mængden af ​​kortisol i din blodbane kan i høj grad hjælpe din krop med at slippe af med andre toksiner.