Mit klædeskab

Min stil er meget blandet og det afspejler mit klædeskab virkelig. Jeg bor på meget lidt plads og har derfor valgt at hænge metalstænger ud fra væggen og ned fra loftet, hvor det meste af mit tøj hænger på. Jeg synes det ville se alt for klodset ud med et klædeskab og på denne måde har jeg også et meget bedre udsyn til alt mit tøj.

Det er for det meste en fordel, men til tider gør det dog meget besværligt at vælge hvad jeg skal have på om morgenen. Jeg har som sagt en meget blandet stil og har derfor både mange bukser, nederdele, kjoler, buksedragter og ja alt muligt andet.

Hvis jeg skal beskrive min egen stil må det være således:

Feminin

Farverig

Klassisk

Moderne

Vovet

Og rigtig mange andre tillægsord, for jeg skifter ret meget imellem hvad jeg synes er fedt. Min tøjstil afhænger meget af mit humør, årstiden og hvad der er populært lige nu.

Jeg kan godt lide at følge med på modeblogs, i magasiner og sociale medier og se hvad andre finder på. Jeg kan også godt selv lide at være kreativ og eksperimentere med hvad jeg har på. Derfor har jeg tøj mange forskellige steder fra og jeg elsker at gå på opdagelse i byen efter nyt og spændende tøj.