5 tips til at lave en ønskeliste hurtig

ANNONCE

Når juleaften, ens fødselsdag, studenterfest eller bryllup står for døren og folk begynder at forhøre sig efter ens ønskeseddel, fortvivler mange. For selv man ofte har nogle praktiske ønsker, som sokker, makeup, undertøj eller køkkengrej i baghovedet, så kan det være svært, at finde på det helt rette ønsker.

Vi har her samlet vores bedste tips til, hvordan du hurtigt og nemt kan lave en god og brugbar ønskeliste, som kan sendes ud til hele familien.

Alt det praktiske

Man kommer ikke udenom dette felt, men der er heldigvis råd for at gøre ønskerne herpå lidt mere interessante. Vi har alle det ene familiemedlem, som ønsker sig præcist det samme år efter år. I stedet for at kede sin familie med de samme praktiske ønsker hvert år, så skift lidt ud. Sokker et år, undertøj det næste osv.

Se også disse 5 tools til nemt, at lave den praktisk del af selve ønskelisten – og delingen af denne.

Bøger og film er altid et hit

Det kan nogle gange være svært at få pengene til at passe og derfor er bøger og film altid et hit, at have på sin ønskeseddel. Er du ligesom os begyndt at benytte digitale produkter, afholder du dig ikke fra at sætte disse på ønskesedlen. Man kan f.eks. nemt købe e-bøger eller gavekort til disse.

Få også flere tips til ønskelisten her, særligt hvis du er mor, og du ofte sætter dine børn forrest i køen.

Gavekort og abonnementer

I stedet for at ønske dig penge, så overvej hvad du kunne tænke dig at benytte dem på. En tur i biografen, et abonnement på dit yndlingsmagasin eller måske en middag med din kæreste. Hvorfor ikke ønske sig disse ting i stedet for blot penge?

Oplevelser fejler aldrig

Et punkt som begynder at være på flere og fleres ønskelister, er oplevelser! Vi mangler ikke noget og derfor er en oplevelse et virkelig godt ønske både at få og give. Det kan være en af de populære æsker med en middag, en rejse elle lignende eller det kan være et hel personlig en af slagsen!

Velvære

Slår alt andet fejl, kan du altid ønske dig lækre ting til dig selv. Såsom en lækker creme til kroppen, en scrub eller andet som du normalt ikke selv, vil kunne finde penge til i budgettet. Det er altid godt at forkæle sig selv og især os kvinder, kan altid bruge lidt velvære i dagligdagen.