6 grunde til at besøge Koh Lanta

Hvis du har en ide omkring, at Thailand er et overbefolket turistmål, så tager du fejl. Blot et bare timer fra det turistede Phuket, finder du den idylliske thailandske ø Koh Lanta – velkommen til paradis.

Der er utallige grunde til, at besøge Thailand – og rigtig mange for at besøge den idylliske ø Koh Lanta. Herunder gennemgår vi 6 grunde til, at du skal tilbringe din næste sommerferie (eller vinterferie, påskeferie, bededagsferie etc,) på den skønne ø Koh Lanta.

#1: – Et snorkel- og dykkerparadis

Hvis du ønsker at snorkle eller dykke, er der mange muligheder både direkte fra Koh Lanta eller de omkringliggende øer. De bedste oplevelser finder du på vandet og tæt på de små omkringliggende øer, som blot ligger få minutter fra Koh Lanta. Benyt dig f.eks. af en tur, hvor du på en dag besøger 3-4 snorkeling steder ved de omkringliggende øer.

Videoen herover er lavet af JustBrowsing.dk, som har udforsket Koh Lanta over flere omgange. Du kan læse mere omkring deres færden på Koh Lanta her.

#2: – Koh Lanta National Park

Ønsker du at opleve jungle/mangrove, eksotiske dyr, flot udsigt og flotte strande? Så skal du tage et kig forbi Koh Lanta National Park. Her kan du nem tilbringe 3-4 timer med, at udforske junglen, fyrtårnet og lege med de vilde aber. Læs mere omkring parken her.

#3: – Afslapning på stranden

Thailand - Koh LantaSelvfølgelig kan vi ikke have en liste, uden at nævne afslapning på stranden. På stranden finder du restauranter, barer og mulighed for rig afslapning med en lækker koksnød, massage eller en kold øl. Der er tale dejlige regga-toner fra de små barer, og stranden er både stor og med flot sand og klart vand.

#4: – Romatik

Der er rig mulighed for, at få den romatik der mangler i dagligdagen. Prøv f.eks. en lækker middag på en klippe med udsigt til naboøen, eller en lækker solnedgang på en af øens mange strande. Skal der rigtig kæles for parret, så kan et lækkert spaophold, middag på stranden og solnedgang nemt sammensættes.

Børn#5 – De venlige mennesker

Det bliver hurtigt tydeligt for besøgende, at der er tale om et rigtigt øsamfund. Her kommer man hinanden nært, og er altid venlige og glade. Dette er om du køber frugt fra den lokale bod, eller mad fra det lokale marked.

#6: – Den gode mad

Autentisk thailandsk mad og masser af fisk, er hvad du finder overalt på Koh Lanta. Selvom man finder thailandsk mad i Danmark, så er det intet i forhold til den rigtige oplevelse. Maden er altid i top, og priserne er rigtig fornuftige. Man finder hurtigt ud af på Koh Lanta, at du finder god mad over alt – om det er et gadekøkken eller en dyr restaurant, så er kvaliteten i top. Læs mere omkring thailandsk mad her.

Mad