Akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler er et hit

Vil du gerne have et akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler i dit hjem eller i dit sommerhus, så du slipper for unødvendig rumklang og dårlig akustik. Så læs med her og bliv klogere op, hvordan du nemt dæmper akustikken med lyddæmpende plader.

Går du med en drøm om at mindske akustikken i dit hjem? Der findes nemlig ikke noget værre end dårlig akustik. Men kommer nemt til at føle, at man står i en dåse, når rumklangen er dårlig. Det findes der en ganske nem løsning på. Og du kan endda selv gå i gang med opgaven, da det ikke kræver de store omstruktureringer.

Hvis du gerne vil dæmpe den dårlige rumklang i et rum, så kan du lave et akustikloft med trælameller lavet af akustikpaneler. Det er lydisolerede plader, der nemt hjælper mod ringe akustik. Akustikplader er ret effektive, når du gerne vil afskærme lyd på en overskuelig og simpel måde. Hvis du monterer et akustikpanel i loftet, så mindsker du både den dårlige akustik i rummet og den generelle rumklang. Panelerne har fingersamlinger, som gør, at de nemt kan samles i loftet.

Hvis du gerne vil opdele et rum i to eller flere små afdelinger, så kan du faktisk også godt bruge akustikplader eller paneler. Det kan skabe en god stemning og hygge – og samtidig mindske rumklagen. Det er da smart. Og på den måde kan du også nemt skabe mindre hyggekroge, hvor små og store kan spille spil eller se en film uden at forstyrre hinanden alt for meget.

Brug dem på kontoret

De kan også bruges på storrumskontorer og på den måde dæmpe dårlig lyd – eller bare mindske lyden fra sidemanden. På den måde kan du sidde mere uforstyrret på din kontorplads og endda tale i telefon uden, at din kollega tysser på dig hele tiden. De kan også skabe flere hyggelige kroge i et storrumskontor, fordi de også fungerer som rumdelere. Det kunne for eksempel være nyttigt, hvis I gerne vil skabe en frokostafdeling, hvor man kan sidde lidt uforstyrret og spise frokost eller tage en kort pause fra alle dagens mange møder.

Panelerne kommer i neutrale farver, der passer i de fleste hjem. Og så kan du nemt bruge panelerne til andre ting:

  •            Knageophæng i garderoben
  •            Sengegavl
  •            Vægbeklædning

Akustikpanelerne fås i farverne: Natur, hvidmalet og sort olie. Du kan læse meget mere om pris og materialer på: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustikpaneler