Anmeldelse af Copenhagen Bitcoin

Copenhagen Bitcoin er en handelsplatform til køb og salg af kryptovaluta. I denne Copenhagen Bitcoin anmeldelse vil du få en grundig gennemgang af handelsplatformen og hvad den kan, sammenlignet med andre handelsplatforme. Der bliver vurderet sikkerhed og tryghed for brugeren der ønsker at handle med kryptovaluta via Copenhagen Bitcoin og set på om det egentlig er en fordel at siden er dansk? Så går du med overvejelserne om at skulle investere i kryptovaluta og derfor skal finde den rette handelsplatform, så kig med her, når vi gennemgår Copenhagen Bitcoin handelsplatform for dig. 

Hvorfor skal du overhovedet bruge en handelsplatform? 

Når du ønsker at investere dine penge online, i eksempelvis aktier eller kryptovaluta, så er det nødvendigt at du har adgang til en handelsplatform. En handelsplatform lader dig komme i kontakt med relevante investeringer og giver dig muligheden for at købe, men også at komme i kontakt med andre købere, til dine kryptovaluta. Her er det essentielt med en handelsplatform hvor du kan have en wallet der i øjeblikket kan opbevare dine penge eller din kryptovaluta indtil et køb er gennemført eller en handel er foretaget. Der findes mange forskellige handelsplatforme og inden du finder frem til den du ønsker at bruge, så er det vigtigt du kigger på, hvilke ønsker eller behov du har i forhold til brugen. 

Hvad er Copenhagen Bitcoin? 

Copenhagen Bitcoin er en handelsplatform der har eksisteret siden 2014. Det er den førende danske handelsplatform til køb og salg af kryptovaluta online. Det er en enkelt handelsplatform der både er brugervenlig og overskuelig i forhold til at lave transaktioner ind og ud af systemet. Handelsplatformen Copenhagen Bitcoin kræver verificering af dig som bruger, inden du kan anvende funktionerne derpå, hvilket giver dig en større sikkerhed, samtidig med at det letter transaktionerne på siden samt hastigheden deraf. Det er muligt at anvende almindelige kontokort og hævekort som visa og mastercard på stedet. Så at i alt en simpel handelsplatform som så mange andre, der kan anvendes til køb og salg af internationale kryptovaluta online. 

Hvad er den store fordel ved Copenhagen Bitcoin? 

Den absolut største fordel ved Copenhagen Bitcoin frem for andre handelsplatforme er, at det er en side der er ekstremt enkel og nem at bruge. Der er ikke mange muligheder, hvilket kunne stiller dig tilbage med få knapper at trykke på, når du ønsker at finde, købe eller sælge aktuelle kryptovaluter. Så altså, Copenhagen Bitcoin giver dig mulighed for at oprette en bruger, der kan give dig adgang til handel med enkelte større kryptovalutaer, køb eller salg, hverken mere eller mindre. Det kan være en fordel for dig, der egentlig blot ønsker det så simpelt som muligt, uden alle mulige komplicerede og indviklede funktioner, men ved hvilke kryptovaluta du skal handle og dermed blot har brug for et sted at gøre dette. 

På Copenhagen Bitcoin kan du kun handle med Bitcoins 

Du har med garanti hørt en masse om Bitcoins, særligt hvis du interesserer dig en lille smule for online investeringer og kryptovaluta. Bitcoins er nemlig den helt centrale spiller når det kommer til kryptovaluta og også den mest populære. Når du får adgang til Copenhagen Bitcoin, så kan du som navnet antyder, få adgang til handel med Bitcoins, men heller ikke meget mere end det. Sat op imod andre former for kryptovaluta, så er Bitcoins stadig den, der optager den største andel af markedets samlede værdi. Dog opstår der hele tiden nye kryptovalutaer på investeringsmarkedet og der bliver en større og større interesse for at investere i andre og måske lidt mere spændende og ustabile former for kryptovaluta og her kommer Copenhagen Bitcoin desværre lidt til kors i forhold til at følge med udviklingen og efterspørgslen af investeringer. Dog har bagmændene bag virksomheden udtrykt, at der er et ønske om en større udvidelse så der kan håndteres køb og salg af andre typer af kryptovaluta. 

Få svar på de mest spurgte spørgsmål 

Når du bevæger dig ind på Copenhagen Bitcoin, så er det hele meget enkelt og overskueligt. Du kan nemt finde frem til hvor du skal enten købe eller sælge Bitcoins. Derudover er der en funktion, som mange andre handelsplatforme gerne kunne have lidt mere af, nemlig en hel sektion hvor du kan få svar på de mest spurgte spørgsmål omhandlende Bitcoins og kryptovaluta investeringer. Under FAQ kan du blandt andet få svar på hvor hurtig behandlingstiden er for transaktioner af Bitcoins, hvad du kan bruge af betalingsmidler og hvordan det nu lige er med afkast og SKAT. 

Hold øje med gebyrerne for dine transaktioner 

Når du skal vurdere en handelsplatform, så er det ikke kun brugervenligheden og sikkerheden der bør være afgørende for dit valg, men også hvilke omkostninger der følger med brugen. For når du handler med Bitcoins eller andre investeringer, så er det selvfølgelig ønskeligt, at opnå så stort et afkast som muligt. På langt de fleste handelsplatforme vil der medføre handelsgebyrer. Her er den for Copenhagen Bitcoins vedkommende på 3,9 % ved handel med Bitcoins, hvilket er en anelse mere end hvad du kan opleve på andre handelsplatforme. Dog kan du købe bitcoins på Copenhagen Bitcoins fra 200 danske kroner, hvilket ikke er muligt på andre handelsplatforme. Du kan altså her komme i gang med dine investeringer til trods for meget små beløb. 

Skal du vælge Copenhagen Bitcoin frem for andre handelsplatforme? 

Når man sammenligner Copenhagen Bitcoin med andre lignende handelsplatforme, så er der både fordele og ulemper. Den helt store fordel er, at siden er dansk og har lokation i Danmark. Her er der mange danske private investorer der ønsker at lægge deres penge og også gerne betale lidt ekstra for det, sammenlignet med udenlandske sider. Hvis du gerne vil vide mere om Copenhagen Bitcoin kan du læse mere på Cryptoex. Det koster lidt mere at handle kryptovaluta på Copenhagen Bitcoin. Her er handelsgebyret på 3,8% for hver transaktion, hvilket er betydeligt højere end du kan finde andre steder. Dog vil du kunne komme i gang med dine investeringer på Copenhagen Bitcoin med meget små beløb, helt ned fra 200 danske kroner, hvilke kan have en større betydning for nogle. Alt i alt en platform der er simpel og uden mange kreative funktioner, hvor du nemt kan få adgang til handel med Bitcoins.