Årets store ønske: Montana barskab

Jeg lider af den typiske folkesygdom, hvor alt hvad jeg forelsker mig i, absolut skal være det dyreste af slagsen. Det samme er sket denne gang. Jeg har været så heldig, at der til min lille studievenlige lejlighed, følger en overdækket altan. Det skal selvfølgelig udnyttes!

I takt med at solen er begyndt at kigge frem fra det skjulte, og fuglene kvidrer ekstra højt, har min lyst til at drikke rosévin i bare stænger røget i vejret. Jeg har på det seneste haft et projekt på min overdækkede terrasse, hvor jeg har fået omdannet det ellers kedelige areal, til en rigtig fin hyggestue.

Derfor har jeg fået den idé, at jeg skal have et minibar-skab på min smukke altan. Mit store problem er bare, at jeg aldrig har fundet minibarer særlig attraktive: Ærlig talt synes jeg ikke rigtig de passer ind i min romantisk inspirerede lejlighed.

 skab - daybed

Designer barskab fra Montana

Alligevel er det dog lykkedes mig, at finde et minibar-skab som passer perfekt ind. Men lige så smuk som minibaren er, lige så høj er prisen også. Minibaren er nemlig af det anerkendte designermærke Montana.

Gennem en længere periode har jeg derfor holdt øje med diverse handelsmarkeder på nettet. Sider såsom DBA, QXL og Trendsales har jeg dagligt tjekket, for at se om Montana skabet skulle dukke ud. Indtil videre har jeg dog ikke haft megen held med mig.

I hele min store fortvivlelse googlede jeg derfor “Brugt Montana minibar” igår, og gæt engang om der ikke kom ét op! Jeg må dog sige at det kom fra uventede kanter. Det viser sig, at der findes en side ved navn KontorZonen, som sælger brugte designermøbler – herunder også af mærket Montana.

Masser penge at spare

Prisen er stadig en smule pebret, men jeg sparer altså 3.500 kroner, på at købe minibaren brugt, frem for at skulle ind og købe det fra nyt. Mit helt store problem når det kommer til shopping er, at når jeg først kaster min kærlighed på noget, er det umuligt for mig, at give slip på tanken om, at denne ting må blive min.

Derfor har jeg nu truffet beslutningen. Montana barskabet må blive mit, og det kan ikke gå for hurtigt. Nu er mit pengeforbrug på tøj, sko og skønhed normalt temmelig højt. Derfor tænker jeg, at jeg snildt kan få råd til barskabet hurtigt, hvis jeg så bare skruer ned for mit yderligere forbrug.

For mig betyder det ikke så meget, at skabet er brugt. Så længe at minibaren er velfungerende og kan bruges til det tænkte formål, så er jeg godt tilfreds. Jeg glæder mig til at fylde minibaren op med kold rosévin, og invitere mine veninder på besøg til hygge på min fine terrasse.