At tjene penge på at blogge

ANNONCE

Der er utroligt mange bloggere i Danmark og det er utroligt så mange penge nogle af disse bloggere tjener, bare fordi de har fået oprettet en blog med indhold om deres eget liv. Men du behøver ikke at være en kendt reality deltager for at tjene penge som blogger og der findes faktisk rigtig mange bloggere derude som virkeligt tjener mange penge på at skrive om deres livsstil, rejser og bolig.

Men hvordan tjener de endeligt deres penge, og hvordan kan de rejse så meget og stadig blogge ligesom de var derhjemme?

Det er nogle af de ting som vi kommer ind på i denne artikel, hvor vi også løfter sløret for måde at tjene penge som blogger.

1.      Bloggere tjener passiv indkomst

når en blogger har lavet et blogindlæg, så er der ofte reklamer i disse indlæg, hvor de forskellige bloggere tjener penge hver gang man klikker på deres links og vælger at købe noget på de hjemmesider som de reklamere på. Men det koster ikke ekstra for dig som forbruger, og nogle gange har de endda fået nogle ekstra rabatkoder som giver dig endnu mere lyst til at købe hos den pågældende shop.

Det betyder altså at de kan tjene penge mens de sover, og endda mens de tager på forskellige ferier, hvor alt de skal bruge er et mobilt bredbånd, og så er de klar. Det er altså noget af en luksustilværelse, men det er også hårdt arbejde, hele tiden at finde på nyt indhold

2.      Hvor meget tjener bloggere?

Det er meget forskelligt hvor meget de forskellige bloggere. Der er ingen tvivl om at nogle af de kendte bloggere tjener utroligt mange penge fordi de store virksomheder kontakter dem, da de har et stort navn og mange besøgende.

Men eksempelvis denne hjemmeside har også ret mange besøgende og det er ikke unormalt at en blogger kan tjene helt op omkring 1 krone i gennemsnit per besøgende, hvilket kan ende med at blive rigtig mange penge hvis man har 10.000 besøgende om måneden på sin hjemmeside.

3.      Affiliate marketing

Affiliate marketing er når du vælger at reklamere for en virksomhed, mod at du til gengæld får xx % af omsætning på de salg du skaber. Det er en meget velkendt måde at få en passiv indtjening og særligt for bloggere er det attraktivt, hvis de reklamere for virksomheder der har produkter der passer til målgruppen