Bliv klar til storbyen og den travle hverdag

Storbyerne vokser konstant, og det er med god grund. Der kan nemlig bydes på mange spændende ting, hvis man bevæger sig mod de lidt større byer. Mange flytter til eksempelvis København eller Århus, når der skal studeres, men udover at have universiteterne har disse byer meget andet at byde på. Der findes utallige tøjbutikker, caféer, diskoteker, restauranter og meget mere – kort sagt kan alt findes. Det er måske også grunden til, at du har valgt at søge mod storbyen. Dit valg er helt forståeligt, men der er lige nogle ting, du passende kan få styr på, inden du flytter. Du ved det allerede, men i storbyen er mode højt på listen, og er du en person, der elsker at gå op i stil, har vi lige stedet, du skal kigge forbi. Ligeledes er storbyen meget travl og aktiv, og til dette skal du også have det rigtige udstyr, hvis du skal klare dig.

Et bluetooth headset kan være en stor hjælp

Du kommer måske fra landet eller en anden by, hvor der ikke vrimler med folk. Er dette tilfældet, har du nok ikke haft så meget, du skulle holde øje med, når du har cyklet rundt i bybilledet. Du har nemt kunne cykel med den ene hånd på styret samt telefonen i den anden hånd. Alt dette er forbi, når du kommer til storbyen, idet trafikken er helt vild og voldsom her. Du skal have begge hænder på styret, og vil du snakke i telefon, må du stoppe op eller vente til du er fremme. Det er alt for farligt at cykle og snakke i telefon – eller er det? Vi har fundet en løsning, som kan være din redning, hvis du skal have muligheden for at klare samtalerne på farten. Jabra er stedet, du skal besøge. De har en lang række bluetooth headset, som kan gøre din hverdag på farten lettere. De har et stort udbud, og vinden bliver ikke et problem, eftersom flere er lavet sådan, at de er beskytte mod vindstøj.

IMG_528

Moden skal du have styr

Når du flytter til storbyen, vil du blive mødt af en verden, hvor moden har stor betydning. Alle går rundt iført det smarteste tøj, og skal du passe ind, kan det være, at du skal have udvidet din garderobe en smule. Vi skal nok hjælpe dig, så du bliver klar til at erobre den store by. Der findes nemlig et sted, hvor de sælger tøj, som kan løfte din stil til nye højder. Det kan lyde dyr, hvis du skal have den rigtige stil – dog er dette ikke altid sikkert. Du kan nemlig købe Sanint Tropez hos by DEHN og trods det smarte mærke, så koster det ikke det hvide ud af øjnene. Tøjet på ovenstående side er i en unik kvalitet, men det betyder ikke, at prisen er skruet i vejret. Nej, den er faktisk blevet presset i bund, så alle kan være med – og det er uanset, om du er på SU eller ikke.