Derfor skal du købe Telia aktier

Det er ingen hemmelighed, at coronasituationen har været hård for de fleste brancher, og det gælder også aktiemarkedet. Eftersom langt de fleste firmaer har været lukket har det gjort, at aktiemarkedet er faldet meget markant, til et punkt, hvor det nu er lavere end det har været meget længe. Der er dog intet der er så dårligt, at det ikke er godt for noget, for det betyder nemlig også, at man kan komme nemt og hurtigt ind på aktiemarkedet, og få nogle rigtig gode investeringsmuligheder. For eksempel kan man investere i et brand som Telia, hvor aktierne er lavere end nogensinde før. Det betyder også, at nu hvor corona er ved at være fortid, så vil aktierne med stor sandsynlighed begynde at stige igen, og højst sandsynligt også til et punkt hvor man vil kunne mangedoble sin investering. Du kan altså lave en god investering ved at købe telia aktier.

Hvorfor investere i Telia?

Der er flere gode grunde til at investere i lige netop Telia. Først og fremmest, så er det et dansk brand, så gør at man kan støtte sine nationale virksomheder. Derudover er Telia ikke kun et teleselvskab, der sælger telefon og mere. Telia ejer også Teliaparken, som ligger i København, hvilket gør at man også investere i parken. Derudover får man også del i andre firmaer som f.eks Lalandia. Det betyder også, at nu hvor man kan komme til sportsbegivenheder, koncerter og meget andet igen, så vil værdien i både parken og Lalandia også stige. Det betyder altså også, at man med stor sandsynlighed vil gøre en stor investering.

Det er vigtigt at huske, at man ikke behøver at investere hele sin opsparing når man investerer i aktier. Man kan også gøre det lidt for sjov og bare investere et mindre beløb, så det ikke gør lige så ondt hvis man skulle miste det hel. Dog mister man sjældent noget, når man investerer i et selvskab der er så stabilt som Telia er. Der er derudover også 2 måder man kan tjene penge på aktier. Det ene er ved årligt afkast, og den anden er ved at sælge sine aktier igen når de stiger. Der er altså ikke ret mange bagsider ved at investere.