Det trender til foråret

ANNONCE

Nok siger kalenderen kun februar og det er fortsat koldt ude, ikke desto mindre nærmer foråret sig med hastige skridt. Det betyder også at en ny sæson, rent mode og trend-mæssigt er på trapperne. Men hvad hitter? Hvad skal vi iklæde os for at være moderne og moderigtige? Det guider vi dig til i nedenstående afsnit.

Som altid hitter de lyse farver til foråret, går derfor efter hvid, lysegul, lyserosa, mint grøn og lysebrun. Desuden er dyreprint fortsat populære, det samme gælder prikker. Materialer som fløj, chiffon og silke vinder stærkt frem og kan kombineres på kryds og tværs – moden dikterer nemlig “ingen regler”. Derfor kan du sagtens sætte et par sneakers til en pæn kjole eller tage en prikket trøje over en stribet skjorte.

Måske hører du til en af dem, der har fuldstændig styr på hvad der rører sig? Måske faktisk i en sådan grad, at du overvejer at nedsætte dig som stylist og personlig shopper. Start i så fald med at undersøge muligheden for potentielle kunder, oftest vil man finde sine første klienter i bekendtskabskredsen. Vær også aktiv på diverse sociale medier og sørg for at få lavet en professionel hjemmeside. Det er altafgørende, hvordan du formår at sælge dig selv, og hvordan du fremstår udadtil. Derfor bør du også have fokus på selv de små ting, for eksempel hvordan du fakturerer dine kunder. Du kan benytte dig af en faktura skabelon gratis download, så du er sikker på at komme godt fra start.

I dag bliver vi og vores forretning dømt på blot få sekunder, hvis mulige kunder skimmer vores hjemmeside eller sociale mediekanaler. Vær derfor yderst kritisk med alt du ligger online, da uskarpe billeder eller tekster med stavefejl hurtigt kan skade dig mere end det gavner.

Hvis du ønsker, at blive taget seriøst som stylist eller style coach, er det enormt vigtigt at du selv altid fremstår velklædt. På den måde opbygger du langt hurtigere en tillid hos dine kunder. Husk på du ikke kun skal hjælpe dem med at følge moden slavisk, men snarere med at finde en måde hvorpå de kan være trendy uden at gå på kompromis med personligs til og komfort – og naturligvis også uden at sprænge budgettet.