Få bugt med din ludoman

ANNONCE 

Hvis ikke du allerede var klar over det, så er ludomani en af de afhængigheder, som er kommet mere og mere i fokus i dag. Og det er der ikke noget at sige til. Herunder kan du læse mere omkring, hvordan online markedsføring kan gøre pengespil mere attraktive. Du kan blive klogere på, hvorfor der i dag lettere kan gambles og spilles i det skjulte. Og du kan læse mere om, hvordan du kan få bugt med ludomani.

Ludomani og betydningen af online markedsføring

Hvis du tænker, at markedsføringen omkring pengespil tidligere var aggressiv, så har sociale mediers gennembrud og hele den online verden åbnet op for, at der kan reklameres endnu mere end før. Det er naturligvis sideløbende med, at der også reklameres de traditionelle steder igennem reklamer i fjernsynet og ikke mindst i gadebilledet. Alt dette betyder også, at det kan blive endnu sværere at kontrollere ens spil, da man hele tiden bliver påmindet om de mulige pengegevinster, der kan vindes lige om lidt. Samtidig bygger flere og flere firmaer også et fællesskab op omkring det at gamble. Der bliver derfor hele tiden nye måder at gøre det mere attraktivt at smide penge efter pengespil. 

Hvorfor kan der lettere spilles i det skjulte?

Når vi forholder os til ludomani, så er det blevet “nemmere” at dyrke afhængigheden i det skjulte. Man behøver ikke længere tage i spillehaller, oddse i supermarkedet eller lignende. I stedet kan det foregå fra mobilen eller computeren derhjemme, og uden nogen opdager det. Det betyder selvfølgelig også, at afhængigheden kan nå endnu længere ud. 

Der er god hjælp at hente til ludomani 

Selvom det kræver sit arbejde at bryde med ludomani, så kan det alligevel lade sig gøre. Og uanset hvor meget du føler, afhængigheden har taget over, så findes der professionelle, som kan hjælpe dig videre. 

Det gode ved, at du opsøger hjælp til ludomani er, at du bliver støttet i, hvordan du håndterer din spilletrang. Du kan klædes på med nye strategier, du kan bruge i hverdagen, så du kan komme ud af din afhængighed. Mindst lige så vigtigt er også, at der kan arbejdes med svære følelser, som du måske også mærker, når du har lyst til at spille. Hjælp til ludomani kan åbne op for mange forskellige emner, men i sidste ende vil behandlingen altid tilpasses netop dig, så du får den bedst mulige hjælp, så du kan bryde med din afhængighed.