Find den perfekte ventekjole

Er du på jagt efter den helt perfekte ventekjole, som du kan bruge både til hverdag og fest, så læs med her og få tips til, hvor du finder den skønneste ventekjole.

Ofte er det rarest at have kjole på, når man er gravid. Så er der nemlig ikke noget, der strammer de forkerte steder. Det er rart at kunne føle, at kroppen er fri til at bevæge sig og at der ikke er noget, der strammer rundt om maven eller at den runde bule støder på en hård buksekant. Og så er kjoler jo også bare skønne og flotte – og gør kvindekroppen endnu mere feminin – også når du er gravid.

Vælg en model, der passer til din stil

Der er flere modeller at vælge imellem, når du er på udkig efter den helt perfekte ventekjole. Nogle foretrækker en ventekjole med bånd eller bælte, som fremhæver den flotte runde mave, mens andre hellere vil have en kjole som er moderigtig. Det vigtigste er, at du finder den ventekjole, som gør, at du føler dig godt tilpas, og som passer til dig og din stil. Overvej om du skal have en ventekjole, der kan bruges under flere forskellige årstider f.eks. sommer og efterår eller vinter og forår. Vælg materialer som passer til de årstider, hvor du skal bruge din ventekjole.

Gå efter genbrugsguld eller billige Outlets

Du ved sikkert allerede, at det er en dyr fornøjelse at få en baby – så derfor kan det være en god mulighed at shoppe en ventekjole på tilbud, i en billig Outlet eller gå på jagt efter en smuk kjole i genbrugsbutikker. På den måde får du stadig noget nyt og lækkert til dig selv, men sparer alligevel penge, som du kan bruge til at købe nyt babyudstyr for.