Find den rette Voksi sommerdyne

Hvis du allerede kender eller har en Voksi dyne, så ved du også, hvor smart den er. Den er praktisk og nem at have med rundt alle vegne. Men det kan være en tand for meget med en stor og tyk ulddyne, når foråret og sommeren nærmer sig. Hvis du er på udkig efter en Voksi sommerdyne, så læs med her.

En Voksi dyne er guds gave til forældre. Den er super smart og nem at have med at gøre. Så når man først har brugt en, så kan man næsten ikke undvære den igen. Den kan nemlig bruges stort set alle vegne, så som i bilen, i barnevognen, på stuegulvet, i klapvognen eller i sommerhuset på græsset. Den er nem at håndtere og nem at vaske. Ofte har man investeret i en Voksi dyne, som er dejlig tyk og ulden, men det kan blive lidt for meget, når temperaturerne daler udenfor.

Vælg den perfekte Voksi sommerdyne

Det kan derfor være en god idé at investere i en Voksi sommerdyne, som er lavet i lettere materialer, som gør, at dynen ikke er så varm. Du kan ofte vælge mellem to forskellige materialer, så som bomuld eller silke. Bomuldsdynen er praktisk og nem. Den kan vaskes på 40 grader og er fugtabsorberende, mens silkedynen har en lettere afkølende effekt og er allergi og hudvenlig, men den er til gengæld også dyrere.

Tilpas efter årstiden

Du skal selvfølgelig være opmærksom på temperaturerne udenfor, inden du skifter den varme Voksi dyne ud med den lettere Voksi sommerdyne. For vejret kan hurtigt skifte og så bliver dynen måske enten for varm eller for kold. Og så skal dynen selvfølgelig også tilpasses efter om du har et varmt eller kuldskært barn.