Fyld dit liv med ting, der betyder noget

ANNONCE

Der er ingen tvivl om at vi lever i et samfund, der i den grad bærer præg af materialisme og forbrug. Vi arbejder og slider, dag ud og dag ind, for at kunne tjene en masse penge, så vi kan købe en masse ting, som gør at vi kan klare at fortsætte arbejdet. Det er lidt af en cirkel vi har fået skabt os, men måske er det ved at tage overhånd. Vi fylder vores liv med luksus og glemmer ofte helt de ting, som virkelig betyder noget.

Hvad er det helt nøjagtigt, alle de ting gør for dig? Gør de dig lykkeligere? Betyder de rent faktisk noget for dig? Hvis man fjernede fem tilfældige genstande fra din bolig, ville du så overhovedet opdage det? Sikkert ikke, for i dag handler det mere om at have meget, end hvor meget de enkelte ting betyder for en.

Begynd at fjerne de overflødige genstande fra dit liv og gør mere plads til de, der virkelig betyder noget.

Gaver fra venner og familie

En gave fra et familiemedlem eller en kær ven, der virkelig er velgennemtænkt kan følge dig gennem hele resten af ens liv. Det behøver ikke være en vanvittigt dyr ting, eller noget som andre forstår, men fordi den er givet af den som den er, så har den en helt utrolig betydning for dig. Den personlige værdi overstiger den materielle tusindfold, så en ellers ubetydelig småting kan blive uvurderlig, når den er givet af ens barn, forældre eller bedste ven.

Rejseminder

Når vi tager på lange rejser har vi næsten altid småting med hjem. Minder, der altid vil give en et lille pust af den rejse, som var et afbræk i et hektisk liv og en travl hverdag. Når man rejser, så udvikler man sig og skaber lykkelige minder, som vil gøre ens liv bedre. Det gør små souvenirs til genstande, der har enorm betydning for os, for de minder os om en god tid. Vi har sikket alle set eksotiske souvenirs hos vore bedste- og oldeforældre, som altid har skilt sig ud.

Tag på rejse og skab din egen samling af rejseminder, der for altid vil bringe glæde og minder ind i dit liv. Læs mere her om rejser til Vietnam og mange andre eksotiske steder. Her vil du kunne få vidunderlige oplevelser, der vil følge dig i form af minder, resten af dit liv.

De små ting

Der er naturligvis nogle enkelte ting, som bare har betydning for os og som ikke nødvendigvis kan forklares. Men det behøver de heller ikke for det er, hvad der er så vidunderligt ved personlige genstande: De er personlige. De er de små ting. Detaljerne, der gør en glad og som betyder noget.

Det kan være, at man altid har ønsket sig et Cashmere tørklæde uden, at man egentlig kan forklare det. Så skal man endelig anskaffe sig det. Gå ind på www.life-is.dk og se udvalget af lækre Cashmere genstande. Det der er vigtigt er, at man gør det, som man virkelig selv brænder for og som bringer glæde ind i ens liv. Måske gør det tørklæde en glad, hver eneste gang man tager det på, og så er det i den grad en ting, der har betydning for en.