Giv firmafesten et ekstra pift

Firmafest og underholdning er to sider af samme sag. Så mange tror at hvis der er god underholdning bliver det den fedeste fest. Men det er mere end bare et indslag, der gør udslaget. Der skal nemlig kæles lidt for detaljerne, hvis helheden skal i hus.

Men god underholdning til firmafest er en god ting at starte med. Så her kan festudvalget eller HR afdelingen gå på jagt efter et godt liveband, hvis pengepungen er stor – eller karaokee anlæg, hvis det er det lidt mindre budget.

Sang og sjove præmier til konkurrence

Vælger i Karaokee får I hele den dimension med der hedder inddragelse og teambuilding. Lad bordene komme op på skift eller lav duetter, hvor hvert bord skal finde den bedste duet. Er der konkurrence skal der selvfølgelig også være præmier. Der er kan I godt tænke lidt ud af boksen og udover den sædvanlige flaske vin eller pakke chokolade. Så hellere et cafebesøg for to eller noget unikt fra for eksempel Willow Tree eller en hadepræmie fra en Tigerbutik.

En lunken buffet er ikke det der pepper en fest op – medmindre temaet er Roskildefestival!

Uden mad og drikke – og flot opdækning

Hvis I holder fast i teambuilding tanken, så er mad og borddækning praktiske ting, der sagtens kan laves om til lidt konkurrence. Det kan også bare være den pligt omkring fællesskabet. Det er dog sjovt med at anrette fiskefiletter med strømbånd, lave rejecocktails med promillebriller eller lave dessert sammen og pynte en bananasplit eller isdessert om sammen med en god sifonflaske

Få gode råd og ideer

Savner I inspiration til jeres firmafest så kan I altid finde inspiration på nettet. Her kan man søge på alt far billige events til specifikke navne og bands. Det er typisk et bureau når man skal have fat i de helt store navne. God jagt og held og lykke med firmafesten.