Hjælp din hvalp og dig selv med et tyggeben

En lille hundehvalp kan være helt utroligt sød og nuttet, og alle har lyst til at lege og kæle med den. Det der ikke er så dejligt er, når hvalpen bider alt hvad den kan finde i stykker, og man må se ens pæne ting gå til grunde. Dette problem er der dog råd for, og det ser vi på her, så læs med og få gode råd til at undgå at få bidt dine ting i stykker, når du byder en hundehvalp indenfor. 

Aller først må vi se på, hvorfor hundehvalpe er så glade for at bide i alt, hvad der krydser deres vej. Præcis ligesom med små børn der får tænder, kan det klø og irritere i hvalpens mund, når den får tænder. Den søger altså at klø igen og få lindring for kløen, og hvis dine nye sko eller din dyre taske var det, der var nærmest, ja så var det det, der kunne bruges i nødens stund. 

Afhjælp kløen med et tyggeben 

Problemet med hvalpe der bider alt i stykker kan dog afhjælpes, og der er altså andre muligheder end at fjerne alt fra gulvet og et stykke op, så hunden ikke kan få fat i det. Tyggeben til hvalpe kan hjælpe hunden, ved at den får afløb for tændernes kløen, og samtidig er den beskæftiget, så den måske ikke tænker lige så meget på, at det klør. Tyggeben kan købes i de fleste dyrehandlere og desuden i mange dagligvareforretninger, ligesom også mange netbutikker fører denne type af hundetilbehør. 

Et tyggeben kan være en god investering, både for at hjælpe sin nye pelsede ven, men også for at beskytte sine ting og sit hjem fra at blive bidt i stykker, for ingen bryder sig om at se sine ejendele ligge flået fra hinanden, når man kommer hjem.