Holte – en perle i det nordsjællandske

Overvejer du om du skal flytte? Og overvejer du om det skal være til Nordsjælland? Hvis ja så bør du helt klart overveje om Holte er byen for dig. Læs meget mere her om hvad Holte har at byde på, så du kan få en bedre fornemmelse om det er her du skal bosætte dig næste gang.  

Hvis du går med tanker omkring flytning, og du er lidt i tvivl om hvor du gerne vil flytte hen, så kommer der her et forslag. Hvis du er fra det jyske eller fynske er det ikke sikkert at du kender til Holte i forvejen, men det kommer du snart til. Hvorfor ikke printe en rutevejledning ud med patroner fra tonerland.dk, og så hoppe afsted på tur? 

Hvorfor Holte? 

Holte er en by lokaliseret i Nordsjælland ikke mere end 17 km fra Københavns centrum. Med kun 23 minutter i bil fra Holte til Københavns centrum, er der ikke langt til byen, men heller ikke lang til skøn natur.  

I Holte finder du både et lækkert midtpunkt med mange gode butikker, men også et område med masser af god natur. Byen er god til dig som vil stifte familie og slå dig ned, da det er godt dækket af offentlig transport men samtidig også væk fra storbyen. Her får du den perfekte kombination af by og land, uden at du skal mangle nogen af delene.  

 Er du interesseret, kan du læse mere om et boligkvarter i Holte lige her.