Hvad er Novo Nordisk?

Har du altid godt kunne tænke dig at købe nogle novo nordisk aktier? Men ved ikke helt nok om hvem og hvad de er for en virksomhed. Så kan du med fordel læse vores indlæg her, hvor vi kommer lidt nærmere ind på hvad det er for en virksomhed og hvad de egentligt laver til dagligt.

Novo nordisk er en dansk virksomhed som har været her rigtig længe, de blev specielt kendt da de havde opfundet en ny slag hormoner som ikke havde alle de samme bivirkninger som de andre hormoner der var på markedet og det er også på dette produkt, som de har tjent størstedelen af deres formue på.

Det er en virksomhed som er inden for en meget unik branche, hvor der er store avancer på deres produkter og det er derfor også meget nemt for deres virksomhed at tjene penge, når de først har opfundet en ny kur eller medicin. Men det er også en virksomhed som der går lang i mellem at der udkommer et nyt produkt. Der kan typisk gå ti år imellem de udkommer med et nyt medicinprodukt.

De har dog meddelt her i slutningen af 2022 at de udkommer med en ny medicin i slutningen af 2023, hvis det bliver godkendt. Derfor er det også en aktie som jeg har købt aktier hos, for hvis det bliver godkendt til brug på mennesker, så vil vi se deres aktie tage et stort hop op af.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på hvem og hvad novo nordisk er, hvis ikke så kan du med fordel besøge vores hjemmeside aktierdk.dk hvor vi har skrevet endnu mere om og hvor vi også har skrevet om mere end 100 andre aktier. Derudover så giver vi også vores anbefaling til den bedste handelsplatform for nybegyndere indenfor aktier og investering.