Jeg Ønsker Mig til Januarudsalg

Nu er januarudsalget snart ved at være forbi, hvilket betyder at den sidste slutspurt snart sættes ind. Om priserne bliver billige og de besparet procenter større, er ikke til at vide for alle butikker/webshops, men er du på udkig efter de helt rigtige, så kan det sagtens lade sig gøre.

Sidste år var jeg så heldig at få en række en række bolignips til hjemmet – Hau puder, Kobus lampe etc. – billigere fordi jeg ventede til sidste i januar. F.eks. sparede jeg 32% på puderne fremfor de 20/25% som jeg så, i starten af januar (eller faktisk 27 december, hvor de efterhånden alle samme er begyndt at starte).

Nogle af de ting som jeg især er på udkig efter er følgende:

  • Y-Stolen
  • Livink teasy Moodcup
  • Normann cph skohylde
  • Linddna floormat
  • Finnsdottir twinkle lågkrukke dodo
  • House doctor one geo illustration
  • Normann cph amp bordlampe
  • Normann cph norm 69
  • Kristina dam “mountain house”

Som du nok kan se, så er listen lang, og det skal nok blive en dyr omgang – hvis ikke procenterne er med mig. Opsparing i oktober, november og december (- julegaver) skal bruges til januarudsalg. Listen ville selvfølgelig være meget længere, hvis ikke julen og de mange gaver, havde fjernet en del ting fra listen.

En af de ting som jeg især er på udkig efter, er den fede Y-Stol som er designet af en kendt designer (ifølge nogle af mine mange coofetabel books). Du kan læse mere omkring ham her.

Herunder er lidt billeder af de mange ønsker.

BILLEDEBILLEDE