Karen efter Simonsen

De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til mærket ’Munthe Plus Simonsen’ – hvad de færreste ved er dog, at det faktisk er den ene del af ovenstående mærke, der har stiftet Karen by Simonsen. Efter nogle succesrige år hos MPS valgte den danske designer Karen Simonsen således at gå solo, hvilket har udmøntet sig i dette fantastiske brand, der har taget Danmark og resten af modeverden med storm.

Karen by Simonsen så for første gang dagens lys i 2009, men på trods af den korte levetid er mærket allerede stort og udbredt. Dette skyldes naturligvis i høj grad Karen Simonsens erfaring indenfor modebranchen, som man selvsagt ikke skal undervurdere.

Karen Simonsen har brudt med Naja Munthe og det er med hendes nye brand Karen By Simonsen. Efter at Naja Munthe har købt Karen Simonsen ud af deres fælles design virksomhed Munthe plus Simonsen har Karen Simonsen længe haft et ønske om at gå solo med sit helt eget brand. Det lykkedes endelig med en del investorer i ryggen. Investorer der allerede har kontakt eller allerede er i mode branchen. Køb Karen by Simonsen her!

Bruddet ophører efter hele 15 års samarbejde mellem de to designere. Men samarbejdet forsætter på et endet plan selv om de ikke længere skal lave tøj sammen. Karen Simonsen har vindet prisen Walk in Style Award, som er blevet uddelt af Ecco. Hun modtog i denne forbindelse 250.000 kroner, som blev skænket til SOS Børnebyerne i Ghana. Karen Simonsen lancerer i samarbejde med SOS Børnebyerne ‘Designing women of Ghana’, hvor man via Munthe plus Simonsens-butikker kan købe disse ghanesiske tørklæder.
Mit liv sammen med Naja Munthe har været unikt og enestående, men tiden er kommet til at jeg har lyst til nye udfordringer, og jeg har derfor valgt at sælge min aktiepost til Naja,” udtalte Karen Simonsen i sin tid til Ritzau. Yaya er et mærke der har været gennem lignende. Dog er mærket Yaya clothing Hollandsk men har specialiseret sig i mellempris klassen men i top kvaliteter.

Samarbejdet med Karen by Simonsen

Samarbejdet i sin tid startede, da de begge studerede på Designskolen Kolding. Det hele var ellers ved at få en mere kedelig afslutning i juni 2006, da virksomheden desværre måtte meddele, at man gik i betalingsstandsning efter en del fejldispositioner. Men ikke mindre end 14 dage efter kunne Munthe plus Simonsen meddele, at flere investorer fra mode branchen var tiltrådt med en større kapitalindsprøjtning. Herefter kunne firmaet igen fortsætte. Karen By Simonsen kører nu i bedste velgående i samarbejde med alle investorerne og har fået en hel del retail- og online kunder i Norden og Skandinavien.

Pris niveauet er en stor del af successen da Karen Simonsen ramte plet netop som tøj krisen opstod. Kunder grundlaget er blevet en hel del størrer og det kan absolut ses på omsætningen. Et af mærkets store forhandlere er Chopin som er beliggende i Charlottenlund. Butikken er helt sikkert et kik værd, der i øvrigt har tørklæder fra Becksøndergaard og intet mindre end Danmarks største udvalg. Så jo, du kan ikke undgå at finde noget lækkert til dig selv. Om ikke andet så et lækkert tørklæde.