Kom i gang med sport og tab de ekstra kilo

Har du også gået lidt rigeligt til den med julegodterne og æbleskiver den senere tid? Så er du ikke alene, for rigtigt mange mennesker vil om få uger kaste sig ud i det klassiske nytårsforsæt om at tabe sig. Her får du en chance for at tyvstarte, så du allerede er godt i gang, når januar melder sin ankomst. Læs med og få gode tips. 

Netop nytårsforsættet om at tabe sig er en udødelig klassiker og må være det mest populære nytårsforsæt. I hvert fald til omtrent midten af februar, hvor de fleste er faldet fra, og medlemskortet til fitnesscentret er røget ned i skuffen for aldrig at komme op igen. 

Få snøret løbeskoene og kom afsted 

Når det handler om at tabe sig, kommer man ikke uden om at forholde sig til to helt centrale ting, nemlig hvad vi putter i munden, og hvor meget vi bevæger os. Selvom man kan blive begejstret af at se fodbold eller anden sport i TV, taber man sig altså ikke af det, nærmest tvært imod, da der ofte er øl, sodavand og måske chips involveret. 

Det er derfor nødvendigt at få snøret løbeskoene og komme ud at gå eller løbe en tur og få brændt nogle af klejnerne, andelårene og havregrynskuglerne af. Klik her, hvis du vil se seneste fodboldnyheder, inden du bevæger dig ud for at motionere. 

At tabe sig handler altså både om at få rørt sig og at se på, om ens kost kan optimeres. Kan der skrues lidt ned for det usunde og en smule op for det sunde? Rom blev ikke bygget på én dag, og utallige forsøg viser da også, at dem, der taber sig hurtigt, lige så hurtigt tager det på igen. Slankekure er en dårlig idé, i stedet bør man stille og roligt lægge sin livsstil om.