Kom på en drømmerejse til Bali

Hvis du endnu ikke har planlagt din næste ferie, så får du herunder en beskrivelse af, hvorfor din næste ferie bør gå til den indonesiske tropeø Bali. 

Den perfekte drømmerejse

Når man trænger til at komme lidt væk og bare slappe af, så er Bali den perfekte destination. Godt nok kræver det en længere flyrejse at komme til øen, men når du først er der, så er der rig mulighed for at slappe af og få en masse spændende oplevelser.
Bali indbyder til afslapning. Øen er omringet af skøn natur i form af smaragdgrønne marker og bountystrande, som gør det tæt på umuligt ikke at slappe af. Du kan nyde solens stråler under palmetræerne og få tanket batterierne op, så du er klar til at vende tilbage til hverdagen, når ferien er slut.

Ferie og afslapning går oftest hånd i hånd, men hvis du også gerne vil have nogle kulturelle oplevelser med hjem i bagagen, så er der masser af mulighed for nogle unikke og spændende oplevelser på Bali.

Du kan læse meget mere om at komme på en afslappende ferie til Bali her. 

Oplevelser på Bali

Øen er nemlig rig på kultur, og her er der er mange forskellige attraktioner, som bestemt er et besøg værd. På Bali kan du opleve Boheme-livsstil i kulturbyen Ubud, eller du kan opleve bountystrandene på Gili-øerne.
Du kan også tage på dykkertur eller snorkling i koralrevet, eller besøge en kaffeplantage og prøve Luwak-kaffen.

På nogle af øens farverige markeder er der også rig mulighed for at shoppe lokale souvenirs som eksempelvis lokalt træhåndværk, krydderier og tekstiler.

Du kan også bestige Mount Batur om natten, så du er klar til at nyde udsigten oppe fra toppen, når solen står op.
Hvis du gerne vil lære mere om Bali’s kultur, så kan du besøge nogle af Bali’s templer. Troen er nemlig en stor del af livet på Bali, så du kan besøge templerne og lære mere om den balinesiske hinduisme.