Kom ud at gå med en rollator

En rollator er enormt hjælpsom, hvis man har problemer med at bevæge sig rundt. Faktisk kan den være afgørende for, hvorvidt man overhovedet får bevæget sig. Med en god rollator kan man føle sig sikker og mobil igen. Læs mere her! 

Det er normalt at få besvær med at bevæge sig rundt, både når man kommer op i alderen og i en række andre livssituationer. Men det betyder heldigvis ikke, at man er lænket til sofaen resten af livet. Tværtimod er der et hav af gode ture at gå endnu, alene og sammen med andre. 

Køb en rollator du har tillid til 

Alfa omega er, at få fat i en rollator, som man har tillid til. En TrustCare rollator er én af den slags produkter, og den svenske producent er blandt andet kendt for at designe rollatorer, der er lette og nemme at have med at gøre. 

Designet og vægten er nemlig afgørende for, om rollatoren bliver en hjælp eller en decideret forhindring. En rollator skulle jo så vidt muligt gerne virke som en naturlig forlængelse af kroppen og ikke et besværligt og uhåndterligt klenodie. Derfor skal den ikke være for tung, og designet skal være gennemtestet og i høj kvalitet. 

En rollator kan højne livskvaliteten 

Uanset hvilken situation vi er i, tyder stort set alt forskning på, at vi har rigtig godt af motion. Motion og bevægelse er sundt for hjernen og sundt for kroppen. Det gør desuden en stor forskel for livskvaliteten, at vi føler os stærke og i kontrol, og det kan en rollator hjælpe med.