Lær mere om dig selv og din personlig stil

ANNONCE

At klæde sig pænt er noget som de fleste af os sætter pris på. Der er en vis tilfredshed ved at udvælge sig et pænt outfit, som man bare ved sidder lige i skabet. Kombineret med de helt rigtige smykker, sko og tasker er det en ting, der kan give så megen selvtillid og tilfredsstillelse, at det overgår enhver forstand.

Men det der med at vælge de rigtige smykker og den helt rette taske, er ofte noget som mange kvinder døjer med. Vi har nok alle sammen den der veninde, der altid ved nøjagtigt, hvad hun skal vælge og som altid ligner noget, der sprunget ud af et modeblad. Hvad værre er, så får hun det til at se så nemt ud og vi tager os selv i at tænke: ”Hvordan pokker gør hun det?”.

Research, research og research

En af de største fejl, som vi begår lige med det samme er at formode, at det er nemt for den perfekte veninde. Hun åbner ikke bare skabet, hvorefter alt det rette falder ud i armene på hende. Hun har brugt uendeligt mange timer på, at sætte sig ind i, hvad der passer godt sammen og hvad der bestemt ikke gør. Det er ikke noget man bare ”kan”. Det er frugten af mange timers research.

Så hvis man vil kunne vælge det helt rette tilbehør, der passer perfekt til ens egens til, så kræve det at man sætter sig ind i tingene og går den ekstra mil. Det handler om, at finde inspiration på de rette steder og gøre en aktiv indsats for at følge med i modens verden. Find inspiration og flot tilbehør hos Neye, hvor de har et stort udvalg af lækre tasker til enhver smag. Besøg hjemmesiden her og lær mere om din egen smag.

Spørg dine veninder om hjælp

Hvis du vitterligt står med håret i postkassen og har gjort, hvad du kan for at sætte dig in i modeverdenens mange nuancer, men stadig ikke synes ud kan finde ud af det, så spørg dine veninder. Det er ingen skam at indrømme, hvis man virkelig ikke forstår mode, for det er der ikke mange der gør. Man ved, at det man tager på ikke ser helt rigtigt ud og det er man ked af. Spørg og du skal få svar.

Ens veninder vil da elske at have en rigtig tøsedag, hvor i sammen snakker om mod, tøj og smykker. Hvem ville ikke det? Man skal udnytte de kontakter man har, og hvis ens veninden nærmest er et omvandrende modeleksikon, så skal man da nyde godt af det. Sæt jer ned sammen og kig på forskellige modesider og butikker, hvor i kan samle inspiration. Dette kunne f.eks. være www.jewelier.dk, der altid har et bredt udvalg af flotte og moderigtige smykker. Lær mere om dig selv og få et par nye øjne på dit look. Det kan være lige det du behøver, så du kan finde din helt egen stil og trives bedst muligt med den.