Online underholdning i julen

Julen 2020 bliver en lidt anderledes af slagsen, da vi skal udvise samfundssind ved at fejre jul sammen, men på afstand. Det betyder også at vi får mere tid til ro og fordybelse. Her får du gode tips, til online underholdning i julen.  

Dyk ned i juleklassikerne 

For mange af, os er julen forbundet med julefilm, og vi nyder at se den samme film år efter år. Men i år, så har vi mere tid bagved husets fire vægge end normalt, og vi kan derfor virkelig genopdage de gode gamle juleklassikerne. Det er bare med at synke godt ned i sofaen foran en stor skål med pebernødder, og gå i gang.  

Man kommer selvfølgelig ikke i julestemning uden at se Love Actually endnu en gang. Home Alone, er sjov, både for store og små, og man skal vel ikke snydes for Fars Fede Juleferie? Når man har fået tilfredstilt sit behov for julefilm, så kan man lige læse sig op på de seneste nyheder på E-pressen.dk. Selv om det er juleferie, så er det nødvendig at holde sig opdateret på det sidste nye.  

Brug streamingtjenesterne fornuftig 

Der findes efterhånden et bredt udvalg af streamingtjenester, og for ikke at bruge alt for mange penge på film, så kan du udvælge to streamingtjenester. En af de nyeste muligheder er Disney+, som på kort tid, har fundet vej ind i mange danske hjerter og hjem.  

Og hvad er vel bedre end at nyde Disneys mange klassikere, sammen med hele familien, i juleferien? Det vil helt sikkert være noget både for store og små. Der findes selvfølgelig og masser af muligheder for at rejse ind i en underholdende spilverden online. Inden du får sagt glædelig jul, så er juleferien over.