Planlægningen af sommerferien er igangsat

Vi nåede lige at få et par gode dage med ”sommervejr” i Danmark – eller i hvert fald lidt sol! Men denne forsvandt hurtigt igen, og blæsevejret blev endnu en gang hverdag i Danmark. Og så kan man selvfølgelig ikke lade vær med, at begynde at drømme lidt efter sommerferien.

Og derfor har jeg over hele pinsen, brugt en masse tid på at finde den helt rette feriedestination. For denne sommer, der skal sommerferien tilbringes i den helt rigtige varme.

Før her jeg tit brugt min sommerferie i Europa, hvor den ofte har stået på storbyferie – og et par enkelte græske øer. Men til sommer, skal jeg for første gang udenfor Europas grænser. Destinationen er endnu ikke bestemt, men herunder finder i et udvalg af de mange destinationer, som er under overvejelse. Jeg har selvfølgelig indlagt en række billeder, så I kan få den rette fornemmelse af destinationer.

Så hjælp mig endelig med, at udvælge det helt rette feriedestination.

Boracay, Filippinerne

Kan man næsten kommer længere væk, end til Filippinerne? Denne drømme/paradis ø, har en lækker (mega lækker) strand, som bare byder til afslapning. Læse mere omkring den smykke ø på Boracay.dk.

Boracay, Filippinerne

 

Bocas del Toro, Panama

Bocas del Toro byder på mange steder for den perfekte ferie, med en masse små øer med vandfald, flotte strand og grotter. Hovedøen er fyldt med turister, hoteller og barer, men du kan nemt med en båd, komme til helt øde små øer.

Bocas del Toro, Panama

Bali, Indonesien

Af alle de tropiske øer, der udgør Indonesien (17.508 for at være helt præcis) er den mystiske ø Bali en af de mest kendte. Med sine rismarker, udsmykkede hinduistiske templer og klippefremspring, er der nok at se på i Bali. Bali er en kæmp ø, som årlig besøges af rigtig mange turister. Læs mere omkring Bali på Bali.com.

Bali, Indonesien

 

Galapagos, Ecuador

Trods at øen er mange kilometer fra kysten af Ecuador, er Galapagos-øerne er højt på listen hos mange rejsende, der er ivrige efter at få øje på kæmpeskildpadder og planter, som de fleste mennesker aldrig vil se i deres levetid.

Galapagos, Ecuador