Sådan klæder du dig stilsikkert på til efteråret

ANNONCE

Når bladene begynder at skifte farve og det langsomt bliver koldere og koldere, er det tid til at skifte sommerkjolerne ud med varmere tøj. Men hvordan klæder man sig på til efteråret på en måde, så man både kan holde varmen og samtidig er stilsikker? Det får du svar på her.

Lange støvler er vejen frem

Når vejret skifter, er det tid til at trække i et par lange støvler. Sådan et par passer perfekt til efteråret rent stilmæssigt, og samtidig er et par lange støvler virkelig praktiske. De sikrer dig nemlig imod regn og vind, og desuden giver de et ekstra lag varme, som faktisk kan være virkelig rart. Når vejret skifter, skal du altså finde de lange støvler i eksempelvis læder eller ruskind frem, og så er du klar til de kolde men smukke efterårsdage.

Lag på lag

Efteråret er en sjov tid, som derfor også kan være utroligt udfordrende at klæde sig på til. Når det regner og blæser, kan det nemlig blive bidende koldt, men så snart solen er på, bliver det lige pludselig varmt igen. Derfor er det smart at tage mange forskellige lag på, så du – selv når du er på farten – nemt kan justere mængden af tøj. Så kan du nemt tage noget af, hvis solen begynder at titte frem, og når det så slår over i regnvejr, tager du noget mere på. Når du skal klæde dig på med lag, er det for eksempel perfekt med cardigans og mellemtykke trøjer, for så kan du nemt have en jakke over også.

Vælg lækre materialer

Når det bliver koldere og koldere, er det endnu mere vigtigt, at du vælger tøj i solide materialer. For eksempel er uld meget isolerende uden at en trøje i dette materiale behøver at fylde alverden. Generelt er det værd at fokusere på gode, naturlige materialer, når du skal klæde dig på til efteråret, og leger du med forskellige materialer, kan du opnå et virkelig lækkert look. Du skal til gengæld passe på med at købe store, bløde trøjer i syntetiske materialer, for med sådanne kan du altså ikke vide dig sikker på hverken hvor varme eller hvor åndbare de er, og du kan nemt blive snydt af deres umiddelbart varme udseende. Vælg derfor dine materialer med omhu og brug så disse til at opnå et spændende look.