Sådan køber du billigst tøj

ANNONCE

Tøj er dyrt. Det kan i hvert fald være dyrt, og det er ofte en kombination af noget træls og noget sjovt når vi shopper det. Det er sjovt at shoppe og købe ting til sig selv, men det er ikke sjovt hvis det tager overhånd.

Derfor handler det om at shoppe smart og have en strategi, hvis du gerne vil undgå at leve af havregryn den sidste uge i måneden.

Kend dit behov

Først bør du skabe dig et overblik over det tøj du har. Det kan være du har en del der skal smides ud, så kan du få ryddet op i det også, så det ikke bare står og fylder. Måske kan du endda sælge noget af det.

Herefter skal du finde ud af hvad du egentlig har brug for. Det kan være du har en uldfrakke til vinteren og en meget tynd sommerjakke, men du mangler måske en jakke til foråret og efteråret.

Det samme gælder med alle dine beklædningsdele. Få dig et overblik over hvad du har og find ud af hvad du mangler – og hvis du ikke mangler noget, hvad ”mangler” du så mest.

Find tilbudsjægeren frem

Det kan betale sig at se i reklamer, såfremt du har en rygrad der gør, at du ikke køber en af hver. Hvis du mangler nogle løbesko, træningstøj – whatever, så tag et kig i reklamerne.

Ny mail og nyhedsmail

Ofte får du rabatkoder kastet i nakken, hvis du tilmelder dig en virksomheds nyhedsmail. H&M og Hunkemöller er ofte meget gavmilde på det punkt.

Derfor kan du oprette en helt ny mail, som kun skal fungere som en tilbudsmail. Her tilmelder du dig alle de nyhedsmails du kan komme i nærheden af.

Gode links ->> kviklanet.dk sammenligner danske kviklån

Prut om prisen

Det kan meget ofte betale sig at prøve at forhandle med butikken. Hvis du alligevel skal have tre par bukser, så sig ”hvis jeg nu tager de to her, får jeg så rabat på den sidste?”. Meget ofte får du lidt ud af det, men du skal ikke gøre det hvis du køber to T-shirts til 70 kroner.