Skal du være den nye e-sport stjerne?

Går du med en lille drøm om at blive den nye e-sport stjerne i Danmark? E-sport er en disciplin som er i voldsom fremgang, men stadig lidt ukendt territorie for mange. E-sport er et resultat af internettets udvikling og den voldsomme digitale udvikling, som er sket indenfor de sidste 20 år.  

Vidste du godt at det nu er muligt at skabe karriere på bare at spille computerspil dagen lang? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er måske heller ikke som sådan bare at spille computerspil. 

E-sport er en disciplin som foregår på internettet eller over LAN, som er vokset eksplosivt i takt med den digitale udvikling. Nu kan gaming dagen lang undskyldes med at du faktisk arbejder på din fremtid og karriere indenfor e-sport, som absolut heller ikke er en umulighed fremtid for en del unge mennesker. Du kan læse om nyheder indenfor e-sport og andet på senest.dk.

En hel ny verden

Internettet og dets råderum er for ældre generationer en helt ny verden. Men for generationer som er født i de sene 90’ere og frem til nu, er internet, tablets, facebook, Instagram og TikTok, noget som er en helt almindelig del af hverdagen. Fuldstændig som flæser på jakkerne og peace tegn var for de unge i 80’erne. 

Hvis du gerne vil opgradere dit udstyr, så du kan blive den helt nye e-sport stjerne, eller gerne vil blive klogere på gaming i det hele taget, kan du læse mere på https://gamingmagasinet.dk/

Var du klar over at der nu findes foreninger hvor du kan melde dig- og gå til e-sport. Vidste du også at der findes efterskoler og ungdomsuddannelser hvor du kan specialisere dig indenfor e-sport samtidig med din uddannelse, præcis som unge gør med fx fodbold, håndbold og ridning.

E-sport er utrolig internationalt og dyrkes over hele verdenen, og der er ingen tvivl om at det er kommet for at blive. Vil du kickstarte din karriere måske med en smart computer kan du læse om 

nye sms lån her, som måske kan give dig lidt hjælp på vejen. 

Alle er på lige fod med hinanden

Det gode ved e-sport og dets princip er at det er så bredt. E-sport er for alle uanset, alder, køn og størrelse. E-sport er en disciplin fuldstændig indenfor det 20. århundredes princip og debat om ligestilling for alle. Det fine ved e-sport er nemlig, at det ikke betyder noget om du er pige eller dreng, høj eller lav når du sidder ved computeren. Her kan alle være med, og der kan konkurreres både på hold og individuelt. 

Selvom man måske tænker at e-sport er en lidt ’asocial’ disciplin, så er det tværtimod meget socialt. På grund af disciplinens retningslinjer som jo er baseret på spil der foregår online, kan spillere fra alle dele af landet mødes på fælles platforme og spille sammen. Den måde som samfundet er blevet mere internationaliseret på biddrager også til at børn og unge der færdes meget på internettet, er utrolig dygtige til at kommunikere sammen på et sprog de alle er fælles om, oftest engelsk. 

Der er findes danske organiseringer som arrangerer turneringer for e-sport spillere og folk følger både med fysisk hjemmefra og møder op for at se spillerne spille. Når de store internationale turneringer afholdes, kan man både se turneringerne i fjernesynet og oddse på dem, fuldstændig som når der er Champions League.