Smykker og accessories til alle anledninger

ANNONCE

Smykker har altid tjent som dekorativ pynt til krop og klæder, og de har også fungeret som sociale og kulturelle markører. I dag er smykker det perfekte redskab til at udtrykke sin egen stil til enhver lejlighed. Smykker findes i alle former, størrelser, belægninger, farver og ikke mindst prisklasser. Går du efter et prangende og iøjnefaldende look eller måske et mere nedtonet udseende? Det rette smykke vil hjælpe dig i begge situationer. Det kan være, du har brug for en ny ring, et armbånd eller et par nye øreringe?

Skandinavisk design præger smykkerne

I Skandinavien er vi kendte for vores arkitektoniske, kunstneriske og designmæssige enkelhed. Vores designs bliver ustandselig brugt som fokuspunkter i udenlandske magasiner, og mange, der eksempelvis tager til Danmark, er imponerede over vores forståelse for mode og stil. Simpliciteten i vores tøj og smykker giver et elegant og klassisk look, og hvis man så samtidig sidder i en designklassiker som Ægget, fuldendes udtrykket. Dette udtryk gør sig også gældende for Pernille Corydons smykker. Her finder du et stort udvalg af hendes smykkekollektioner. De er simple, moderne og helt aldeles klare i deres design, og med deres rene og feminine udtryk passer de til kvinder i alle aldre. Der er mange forskellige typer smykker blandt kollektionerne, og Pernille Corydon arbejder med flere metaller og belægninger, så der er noget for enhver smag. Desuden ligger prisniveauet sådan, at alle kan være med. Når du er færdig med at købe smykker, er det måske tid til at kigge på, at kæresten ikke efterlades fuldstændigt i din elegante skygge?

Den perfekte accessory til kæresten

Hvis din kæreste er vild med mode og går op i stil, så forkæl ham med et nyt herreur. Til festlige anledninger, hvor han går med et klassisk, flot jakkesæt, vil et smart herreur få ham til at føle sig som en vis 00-agent, og i hverdagen vil han få fornemmelsen af at være en succesfuld, schweizisk bankdirektør eller en cool, milanesisk modemand. Et ur er nemlig ikke bare et ur – hvis det var, ville langt færre gå med et. Vi har jo alle sammen et ur i vores telefon eller på computeren, så det kan ikke kun være selve funktionen, der tæller. Et ordentligt herreur er en af de få accessories til mænd, der kan definere hans personlige stil, og som er med til at færdiggøre et klassisk, mandligt look. Desuden kan alle påskønne et flot ur. Den præcision og omhu, der er involveret i skabelsen af sådanne ure, kan forvandle et ur til et kunstnerisk mesterværk. Et herreur er et symbol på moderigtig smag, og det giver et imponerende indtryk fra sig.

smykke

Klik her for at finde et af Danmarks største sortimenter af herreure. Der er klassiske ure i klassiske farver som sølv og sort, men også mere farverige ure, der kan afspejle hans personlighed. Der er massevis af forskellige variationer i selve urene og de tilhørende armbånd, og priserne spænder vidt. Du kan finde de kendte mærker, men også mere originale ure. Her er der igen tale om noget for enhver smag!