Trænger du til lidt selvforkælelse i det nye år?

2020 går snart ind i sine sidste dage, og vi går et nyt år i møde. For de fleste af os, har 2020 budt på store udfordringer, både arbejdsmæssig og i forhold til vores sundhed. Forhåbentlig vil den kommende vaccine få normaliseret hverdagen, sådan at vi kan begynde at fokusere fremover.   

Tid til at mærke efter 

Når julen er overstået, og vi har skudt det sidste fyrværkeri op i luften, så kan vi skrive 2021 i kalenderen. For at få den bedst mulige start på det nye år, så er det vigtigt at du skaber tid og rum til at mærke efter. For hvordan har du det egentlig, efter et kaotisk år fyldt med skæbnesvangre oplevelser og nye erfaringer? 

For at få mulighed til at reflektere, så kan det være en god ide med lidt selvforkælelse. Hvorfor ikke starte med en god omgang massage, hvor du kan få afspændt alle muskler og få skabt ro i nervesystemet. Massage er godt for både krop og sjæl, og er en god måde at komme i kontakt med sit indre.  

Hvis du har lyst til at give dine nærmeste den samme mulighed, så kan du give dem et gavekort til massage, og på den måde give den gode energi videre.  

Gode vaner og rutiner 

Starten på et nyt år giver god anledning til at reflektere over det som har været, og at kigge på det som skal komme. For mange, er det også en mulighed til at skabe nye vaner. Det kan være at du ønsker at begynde med yoga og meditation i det nye år? Hvorfor ikke starte allerede første januar?  

Selvforkælelse kan også være regelmæssig træning, og meditation.