internet

Tre ting internettet disruptede verden med

Mon ikke, vi kan blive enige om at internettet er kommet for at blive, og at det for langt de fleste mennesker har betydet store muligheder. Her i artiklen slår vi ned på tre ting, som internettet har omstyrtet verden, som vi kendte den, med.  

For blot 30 år siden kendte almindelige mennesker ikke til internettet, og de første år brugte man det mest til e-mail, da der endnu ikke var de helt enorme mængde af informationer til stede, som vi ser i dag. 

Tre fantastiske opfindelser 

Køleskabet køber ind for dig 

Med Iot, som er en forkortelse for Internet of Things, vil vi inden længe se køleskabe, som selv køber ind for dig, når du er ved at løbe tør for dine yndlingsvarer. Hvem kender ikke ærgelsen over, at mælken er sur, når man lige havde glædet sig til en dejlig hjemmelavet café latte eller måske en skål havregryn med mælk. I fremtiden registrerer køleskabet selv, hvornår varen er ved at slippe op eller gå på dato og køber dernæst ind – på nettet naturligvis. 

Kommunikation med billede 

Måske er du så gammel, at du husker en fremtidsforsker sige for mange år siden, at i fremtiden ville vi kunne se hinanden, når vi talte i telefon sammen. Dengang forekom det helt på månen, og mange rystede på hovedet. Ikke desto mindre blev det til virkelighed, og i dag skyper og facetimer vi på daglig basis med venner og familie over hele kloden. 

Nak fjenden sammen med vennerne online 

Også i spilverdenen har internettet holdt sit indtog med online spil, hvor man kan bekæmpe monstre og andre fjender i koordinerede angreb sammen med sine venner. 

Selvom internettet på mange områder kan være en tidsrøver, vil de de færreste af os nok undvære det i dag.