Undgå børn, der keder sig

ANNONCE

De fleste forældres værste mareridt er børn, der keder sig. De bliver rastløse, og det kan være frustrerende, hvis man selv har travlt eller bare vil slappe af, så man kan lade batterierne op, til når arbejdet atter kalder. Fra tid til anden er det din pligt som forælder at underholde dine børn, så de ikke ender med firkantede øjne af at spille for meget computer eller bare ligger på sofaen af ren og skær kedsomhed. I denne artikel finder du to tips til, hvordan du kan aktivere de små poder med masser af frisk luft eller måske en ny garderobe. Der er mange muligheder, og hvem ved – måske ender du faktisk med selv at have det sjovt, så du er klar til hverdagens strabadser, når de igen melder sig?

Shop igennem på nettet, og find nyt tøj til dit barn

Har du prøvet at shoppe på nettet før, ved du sikkert godt, hvor vanedannende det kan være. Det er nemt, hurtigt og bekvemt, og du kan stort set gøre det hvor som helst og når som helst, så længe du bare har en enhed, der har forbindelse på nettet. Hvis du gerne vil komme dine børns kedsomhed til livs, kan det være en god idé at invitere dem med på en virtuel shoppetur, hvor I sammen finder en masse nyt tøj til dit barns garderobe. Måske trænger han/hun til nogle nye bukser, en sød trøje eller noget helt tredje? Nettet har næsten ingen begrænsninger, og den største fordel er, at du kan finde mærkevarer til priser, butikkerne har svært ved at konkurrere med. En shoppetur vil med garanti få dit barn op af sofaen eller sengen og hen foran skærmen, og selvom du nok må sande, at det er dit kreditkort, der bliver brugt, får du omvendt et barn, der smiler om kap med solen. Find et stort udvalg af børnetøj online her.

barn

En kedelig efterårsferie? Ikke i Danmark

Det er særligt i ferierne, at kedsomheden melder sig. Hvad skal man lave, når alle ens venner er rejst til varmere himmelstrøg? Familien skal naturligvis på ferie i Danmark! Det lyder måske ikke så eksotisk som Mallorca eller Thailand, men på trods af vores lands ringe størrelse er der sikkert steder, du ikke har været, og oplevelser, du endnu ikke har prøvet. Efterårsferie i Danmark er på ingen måde kedeligt, i hvert fald ikke hvis I booker et ophold i et af de mange feriecentre, der findes rundt omkring i landet. Her får I adgang til snesevis af fantastiske faciliteter, der gør efterårsferien en tand sjovere – både for børn og legesyge voksne. Det bedste af det hele er, at du ikke skal rydde op efter dig selv eller børnene. Det er som regel med i prisen. Desuden er der mulighed for at spise lækkert mad på de nærliggende restauranter, og ungerne kommer med garanti ikke til at kede sig, såfremt de deltager i nogle af de mange aktiviteter, der afholdes i og omkring centrene.