Vil udvide min samling af…

Jeg har samlermani, ikke sådan voldsomt, for jeg synes ikke det er noget problem. Men jeg elsker at samle, og har gjort det i rigtig mange år. I mit ”voksenliv” har jeg forsøgt at fjerne de mindre sjove samlinger – kapsler, nøgleringe etc. – og har fået fokus på enkelte samlinger, som jeg synes giver mening og værdi til mit liv.

rigolorigolo

Jeg vil ikke nævne alle endnu, for jeg har en ide om at fremvise dem løbende. Men I får lige en smagsprøve på nogle af min samlinger – således I ved hvad I kan se frem til.

– Star Wars LEGO -> Selvom jeg ikke er så stor en fan af filmene at jeg kan fortælle helt fantastiske fakta herom, som du aldrig har hørt før, så er jeg fan. Jeg har altid været fan af LEGO, men for at begrænse mig er emnet faldt på Star Wars.

– Hvide muslingeskaldet -> Jeg er en sucker for disse små og store muslingekalder, som er noget så ufattelige flotte. Køber og samler dem på mine rejser, og har efterhånden omkring 45-50 styks.

– Træfigurer fra Kay Bojesen -> Siden jeg fik en Abe af min mormor i bådsgave, så har jeg haft interesse for figurerne (eller et par år senere, da jeg forstod hvad det var). De er ufatteligt flotte og passer godt ind i indretningen.

– Kinderæg figurer -> Der er åbenbart noget med figurer hos mig, og Kinderæg skal selvfølgelig også med på listen. Jeg har samlet på dem så længe jeg kan huske og samlingen tæller formentlig 250-300 styks. Jeg er især fan af skildpadderne fra omkring start 90’erne, hvor jeg har hele samlingen.

>> HUSK at downloade min gratis e-bog, med 5 måder at indrette med planer her. <<